Januar Udsalg - 70% rabat på hele shoppen! Januar Udsalg - 70% rabat på hele shoppen!
Forside / Returneringspolitik

Vi har en 14-dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om retur.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand som du modtog den - ubrugt, med tags og i originalemballagen. Du skal også bruge kvitteringen eller beviset for købet.

For at starte en retur kan du kontakte os på info@dreamroom.dk. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returforsendelsesetiket samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om retur, accepteres ikke.

Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på info@dreamroom.dk.

Udfordringer med forsendelsen
Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt.

Refusioner
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returpakke, og giver besked om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, får du automatisk refusion på din oprindelige betalingsmetode. Der modregnes 29 kr. i det refunderede beløb, for oprettelsen af pakkelabel. Husk det kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen - Typisk 5 hverdage.